Webhelp vrea sa angajeze 400 de oameni la inceputul lui 2014

Furnizorul de servicii de outsourcing Webhelp Romania vrea sa angajeze 400 de oameni la inceputul anului viitor, urmand sa ajunga astfel la circa 1.600 de salariati, a declarat pentru wall-street.ro, Mihaela Rusu, directorul general al companiei.

Webhelp activeaza in Romania din anul 2000 si are 1.170 de angajati in cele trei centre pe care le detine (doua in Bucuresti si unul la Galati). De curand, furnizorul de servicii a inchiriat 1.500 de metri patrati (doua etaje) in centrul din cladirea Premium Plaza din Piata Victoriei.

“Compania noastra este in cautarea a 400 de noi colaboratori in primele luni ale anului 2014 iar previziunile se anunta si mai pozitiv pentru anul viitor cu alte posibile noi angajari. Estimam in permanenta dezvoltari ale activitatii noastre atat in Romania cat si in strainatate in tari precum Franta, Belgia, Marea Britanie, Maroc, Algeria, Africa de Sud sau Madagascar”, a explicat Rusu.

Webhelp cauta in special vorbitori de limbi straine care sa poata comunica cu utilizatorii ori partenerii clientilor, sa redacteze oferte comerciale, sa gestioneze reputatia online si pe retelele sociale sau sa administreze pagini web.

“Ne asteptam din partea unui nou coleg sa fie disponibil sa invete mereu si repede, sa poata folosi cu usurinta diferite mijloace de comunicare (telefon, online, mail, curier, retele sociale) si mai ales sa cunoasca limba straina pe care o foloseste. Avem in interiorul companiei noastre atat persoane entry-level cat si persoane cu doctorat, atat pe posturile full-time cat si part-time”, a mai spus sefa Webhelp Romania.

Citeste si:
Ungaria a pierdut 130.000 de locuri de muncă din cauza pandemiei
Ungaria a pierdut 130.000 de...

In prezent, Webhelp ofera servicii in franceza, germana, italiana, spaniola, poloneza, greaca, olandeza, si engleza. De asemenea, in perioada urmatoare managementul vrea sa adauge limbe nordice si ebraica.

Clientii companiei provin din industrii precum turism, telecom, beauty, energie, servicii publice, comert online, asigurari, printre acestia numarandu-se Sephora sau Orange.

La nivel global, Webhelp are peste 17.000 de angajati in intreaga lume in 36 de sedii din opt tari.

Citeste si:
Stii limbi straine? Webhelp angajeaza 400 de oameni
Stii limbi straine? Webhelp...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
"Vanatoarea" de vorbitori de limbi straine. Salariile ajung la 12.000 lei lunar
Setari Cookie-uri