Motorul de cautare Google le ureaza utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!", in ajunul Craciunului, printr-un logo special, in care este prezentat un peisaj de iarna, scrie Mediafax.

La fel ca si in anii precedenti, Google celebreaza in stilul propriu sezonul sarbatorilor de iarna si incearca sa ii faca pe oameni sa simta spiritul Craciunului.

"Sarbatori fericite din partea Google!" - aceasta este urarea postata pe prima pagina a motorului de cautare Google, marti, in ajunul Craciunului.

Noul logo pare ca este o felicitare de Craciun, in partea de jos a acesteia fiind scris cuvantul "Google". Desenul mai cuprinde o imagine de iarna cu trei copaci in fundal, in timp ce in centrul desenului apare o sanie trasa de un cal, iar in sanie se afla doi copii.

Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Cati romani folosesc functia...
Citeste si: Cati romani folosesc functia de cautare vocala

Craciunul, una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinatatii, celebreaza nasterea lui Iisus si este prilej de a petrece in familie, langa bradul impodobit, cu bucate traditionale, colinde si daruri asteptate atat de copii, cat si de cei mari.

In ajunul Craciunului, copiii merg cu colindul si cu Steaua, pentru a vesti nasterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos impodobite, cantand "Steaua sus rasare" si "Buna dimineata la Mos Ajun!" si alte cantece, si sunt rasplatiti de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri si bani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Google.org investeste 500.000 de dolari in programul Generatia Tech