Grupul francez Orange a lansat un serviciu online, disponibil si in Romania, care permite utilizatorilor sa transfere credit catre cartele mobile in peste 100 de tari.

Serviciul "Orange Top-Up" permite transferul de credit catre cartelele mobile prin introducerea numarului de telefon vizat, alegerea unei sume si plata online cu cardul, potrivit unui comunicat al Orange.

Utilizatorul primeste un mesaj sms pentru confirmarea tranzactiei si poate selecta, optional, ca destinatarul operatiunii sa fie de asemenea informat prin sms, scrie Mediafax.

Serviciul este disponibil in trei monede - euro, dolari SUA si rand sud-african - si cinci limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana si portugheza.

Orange Top-Up se adreseaza celor care au membri ai familiei sau prieteni care locuiesc sau lucreaza in alte tari.

Clientii a peste 350 de operatori din 100 de tari pot primi credit prin noul serviciu. Compania accepta plati cu cardul bancar din 39 de tari, printre care si Romania.

Platforma online afiseaza atat costul tranzactiei in moneda preferata de utilizator, cat si valoarea creditului in moneda utilizata de destinatar.

Compania noteaza ca va lansa in aceasta vara plicatii pentru Android si iPhone destinate acestui serviciu. De asemenea, Orange discuta cu furnizorii dezvoltarea si instalarea unor terminale stradale pentru efectuarea de astfel de tranzactii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri