Serviciul "Orange Top-Up" permite transferul de credit catre cartelele mobile prin introducerea numarului de telefon vizat, alegerea unei sume si plata online cu cardul, potrivit unui comunicat al Orange.

Utilizatorul primeste un mesaj sms pentru confirmarea tranzactiei si poate selecta, optional, ca destinatarul operatiunii sa fie de asemenea informat prin sms, scrie Mediafax.

Serviciul este disponibil in trei monede - euro, dolari SUA si rand sud-african - si cinci limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana si portugheza.

Orange Top-Up se adreseaza celor care au membri ai familiei sau prieteni care locuiesc sau lucreaza in alte tari.

Citeste si:

Clientii a peste 350 de operatori din 100 de tari pot primi credit prin noul serviciu. Compania accepta plati cu cardul bancar din 39 de tari, printre care si Romania.

Platforma online afiseaza atat costul tranzactiei in moneda preferata de utilizator, cat si valoarea creditului in moneda utilizata de destinatar.

Compania noteaza ca va lansa in aceasta vara plicatii pentru Android si iPhone destinate acestui serviciu. De asemenea, Orange discuta cu furnizorii dezvoltarea si instalarea unor terminale stradale pentru efectuarea de astfel de tranzactii.