Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal.
De asemenea, Google va colabora cu VSP Global pentru instruirea profesionistilor in domeniul ingrijirii ochilor, in vederea adaptarii Google Glass la nevoile clientilor, relateaza Mediafax.

Acordul confera Google oportunitatea unui acces mai mare pe piata, avand in vedere ca VSP Global are o retea de 30.000 de medici, care pot ajuta la distributie, si 60 de milioane de clienti, in Statele Unite.
Wall Street Journal a relatat in noiembrie ca cele doua companii discuta despre o eventuala colaborare.
In prezent, ochelarii inteligenti sunt disponibili doar pentru cateva mii de utilizatori selectati de Google in vederea testarilor, dar compania a anuntat marti ca dispozitivul va fi lansat pe piata spre sfarsitul anului 2014.
Dotarea Google Glass cu lentile corectoare inseamna ca ochelarii vor putea fi folositi si de multi dintre cei 110 milioane de americani care poarta ochelari de vedere.
Google a prezentat marti si patru noi modele de rame pentru dispozitivul digital, pentru a atrage mai multi potentiali clienti.
Unul dintre obstacole va fi ca Google sa convinga cumparatorii ca acesti ochelari nu sunt doar un produs de nisa pentru ciudati.
Pentru ca utilizatorii sa poata face fotografii, sa filmeze si sa fie notificati despre mesajele primite, ochelarii sunt prevazuti cu un mic ecran deasupra ochiului drept.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri