Pentru ca si-au dat seama de aceasta oportunitate de business doi antreprenori, unul din domeniul imobiliarelor si unul din cel al resurselor umane, au lansat Timepal, un site care se adreseaza celor care lucreaza in marile cladiri de birouri prin care salariatii isi pot face cumparaturile, pot sa isi duca masina ori hainele la spalatorie cu ajutorul unui “concierge”.

“Eu sunt prins intre drumuri, nu am timp si am vrut sa imi rezolv treburile zilnice cu cateva clickuri cu ajutorul unor oameni in care sa am incredere. Aceste lucruri zilnice imi iau foarte mult din timpul liber. Noi am facut un calcul ca ar fi vorba de o economie de timp de 30 de ore pe luna prin folosirea platformei”, explica Dan Mocanu (foto stanga), fondator si director general al platformei Timepal.

Investitia de pana acum a fost de circa 200.000 de euro, banii fiind alocati in special pentru realizarea platformei si certificarea furnizorilor. Site-ul se adreseaza angajatilor din cladirile de birouri cu peste 500 de oameni, pentru ca fiind accesibila doar acestora platforma isi poate asigura profitabilitatea.

Citeste si:

Angajatii au acces la servicii precum cumparaturi, servicii de curatare a hainelor, de intretinere a autovehiculului, cursuri de condus defensiv, comenzi de cadouri si flori, masaj.

Practic, un salariat trebuie sa se inscrie pe platforma si sa mentioneze de ce fel de serviciu are nevoie. In cazul in care vrea sa isi duca hainele ori masina la spalatorie cineva la va prelua, iar apoi i le va readuce proprietatorului. Daca vrea sa faca cumparaturi, un angajat aflat la receptia cladirii preia marfa, iar un alt angajat livreaza produsele in cladire.

Afla mai multe din textul: Doi antreprenori vor sa iti ofere timp liber si sa faca milioane de euro dintr-un serviciu gratuit