Compania si-a fixat ca obiectiv un profit operational de 6 milioane de euro.

De asemenea, managementul mizeaza pe un avans de 20% a veniturilor din solutiile proprietare Charisma, precum si o triplare a veniturilor din proiecte pe fonduri structurale fata de 2013.

Anul trecut compania a avut afaceri de 27,07 milioane de ruro si un EBITDA de 4,9 mil Euro. Veniturile inregistrate de companie in Romania au insumat 23,05 milioane de euro, in timp ce proiectele la nivel international au generat 4,02 milioane de euro. Compania a avut clienti internationali precum Deutsche Leasing (Brazilia, Spania, Portugalia si Polonia), BNP Paribas Luxemburg sau Raiffeisen Leasing.

Citeste si:

Cel mai important segment in cifra de afaceri a companiei este divizia Charisma care inseamna 69% la veniturile obtinute in 2013, Aceasta este urmata de divizia de dezvoltare de solutii software la cheie Acollada generand 20% din cifra de afaceri, in timp ce veniturile aduse de divizia de project management TotalSoftPM s-au ridicat la 11%.

Printre companiile care s-au alaturat portofoliului de clienti Charisma in 2013 se numara Tinmar, RePower, e-ON, Servier Pharma, Lasherz, Conex Distribution, Albalact, MNT Healthcare Europe, Cegedim, Cargil, Green Group, Howard Johnson si Agro Chirnogi.

Totalsoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.