Flanco Retail anunta numirea lui Radu Batrinu in functia de director de marketing al companiei. Cu o experienta de 11 ani in retailul electro-IT, Radu Batrinu se alatura echipei Flanco din pozitia de trade marketing manager la reprezentanta romaneasca a unuia dintre cei mai importanti producatori mondiali de electrocasnice.

El o inlocuieste pe Marina Zara, care a coordonat activitatile de marketing la Flanco in ultimii doi ani.

„Avand cunostinte relevante atat in vanzari, cat si in marketing, Radu Batrinu va coordona activitatile de promovare si comunicare ale companiei”, a declarat Dragos Sirbu, CEO Flanco.

Radu Batrinu a ocupat pozitii de management in vanzari timp de 6 ani, mai intai in cadrul industriei alimentare, apoi in dinamicul sector electro-IT, incepand cu 2003. Ca regional sales manager pentru un mare producator de electrocasnice, a fost responsabil de implementarea strategiei si indeplinirea obiectivelor de vanzari ale companiei, precum si de coordonarea relatiei cu partenerii comerciali. In 2007 a fost numit trade marketing manager, stabilind strategia de vanzari, pe categorii de produse si canale de distributie si valorificand informatiile despre evolutia pietei.

„Dupa mai bine de 10 ani de marketing, sunt pregatit pentru noi proiecte alaturi de Flanco, in aceeasi industrie dinamica, pe care o cunosc foarte bine”, a declarat Radu Batrinu. „Departamentul de marketing dintr-o companie reprezinta unul dintre principalele motoare pentru stimularea consumului, iar Flanco are un potential impresionant de a influenta evolutia segmentului pe care activeaza”.

Citeste si:
America, tara tuturor posibilitatilor: la teatru si shopping simultan
Retailerul newyorkez...

Radu Batrinu este absolvent al Universitatii Transilvania din Brasov si are numeroase traning-uri si cursuri de specialitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Branduri noi in Fashion House Outlet si vanzari cu 16% mai mari