Viitorul HTC One, varful de gama pe care compania taiwaneza il pregateste pentru o lansare in cursul saptamanii viitoare, va ajunge in magazinele de specialitate imediat dupa lansare, pe 25 martie, scrie presa internationala.

Smartphone-ul va fi prezentat in cadrul a doua evenimente simultan – unul in New York, altul in Londra.
Viitorul model de telefon isi va face aparitia pe rafturile magazinelor din Marea Britanie, Carphone Warehouse fiind primul care a anuntat ca noul model va fi disponibil “la cateva minute de la lansare”.

Smartphone-ul ar urma sa beneficieze de o diagonala mai mare, de un corp metalic tip uni-body, iar surpriza ar urma sa tina de camera foto care va fi una dubla, care ar urma sa faciliteze pozele in lumina scazuta.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale viitorului gadget, cel mai probabil smartphone-ul va incorpora un procesor de ultima generatie, o memorie RAM de 2GB, conexiune rapida la Internet si va rula cel mai nou sistem de operare Android dezvoltat de catre Google.

Despre lansarea modelului in Romania inca nu au aparut informatii, insa cel mai probabil va mai dura o perioada pana cand isi va face aparitia si pe rafturile magazinelor de la noi din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri