Fostul director general al Vodafone Romania Liliana Solomon, devenita ulterior director financiar al Vodafone Group pentru Europa, a fost numita director financiar al furnizorului de software si servicii de comunicatii Unify, companie mixta a Siemens si a fondului de investitii The Gores Group.

"Continuam transformarea Unify intr-un adevarat lider in domeniul software si al serviciilor de piata, iar un director financiar puternic si experimentat este esential pentru succesul nostru", a declarat intr-un comunicat directorul general al Unify, Dean Douglas, citat de Mediafax.

El a aratat ca Liliana Solomon a fost director financiar la unele dintre cele mai mari companii din industria telecomunicatiilor si are experienta in a lucra la companii care trec printr-un proces de transformare, ceea ce o face potrivita pentru echipa Unify.

Solomon a fost cel mai recent director financiar al Vodafone Group pentru regiunea Europa, iar anterior a ocupat functia de director general al operatiunilor din Romania al companiei de telefonie.

Ea a mai lucrat in domeniul controlului financiar si ca director financiar, de-a lungul unei cariere de 20 de ani, la Cable & Wireless, Deutsche Telekom si O.Tel.O Germany.

Citeste si:
Vodafone, o noua tranzactie: isi consolideaza operatiunile in regiune
Tranzactie: Vodafone Group...

"Sunt incantata sa ma alatur Unify, companie care se transforma pentru a deveni lider in domeniul software si al serviciilor de piata", a declarat Solomon.

Ea il va inlocui pe Ray Leclercq, de la The Gores Group, care a fost director financiar interimar al Unify de la jumatatea anului 2013.
Unify, cunoscuta anterior ca Siemens Enterprise Communications, este o companie specializata in software si servicii in domeniul comunicatiilor.

Solutiile software oferite de Unify reunesc retele multiple, dispozitive si aplicatii intr-o platforma usor de utilizat. Rezultatul este transformarea manierei de comunicare la nivelul unei companii, care imbunatateste performantele de afaceri.

Citeste si:
Vodafone a promovat-o pe romanca Veronica Brejan la nivel de grup
Vodafone a promovat-o pe...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri