"Continuam transformarea Unify intr-un adevarat lider in domeniul software si al serviciilor de piata, iar un director financiar puternic si experimentat este esential pentru succesul nostru", a declarat intr-un comunicat directorul general al Unify, Dean Douglas, citat de Mediafax.

El a aratat ca Liliana Solomon a fost director financiar la unele dintre cele mai mari companii din industria telecomunicatiilor si are experienta in a lucra la companii care trec printr-un proces de transformare, ceea ce o face potrivita pentru echipa Unify.

Solomon a fost cel mai recent director financiar al Vodafone Group pentru regiunea Europa, iar anterior a ocupat functia de director general al operatiunilor din Romania al companiei de telefonie.

Citeste si:

Ea a mai lucrat in domeniul controlului financiar si ca director financiar, de-a lungul unei cariere de 20 de ani, la Cable & Wireless, Deutsche Telekom si O.Tel.O Germany.

"Sunt incantata sa ma alatur Unify, companie care se transforma pentru a deveni lider in domeniul software si al serviciilor de piata", a declarat Solomon.

Ea il va inlocui pe Ray Leclercq, de la The Gores Group, care a fost director financiar interimar al Unify de la jumatatea anului 2013.
Unify, cunoscuta anterior ca Siemens Enterprise Communications, este o companie specializata in software si servicii in domeniul comunicatiilor.

Solutiile software oferite de Unify reunesc retele multiple, dispozitive si aplicatii intr-o platforma usor de utilizat. Rezultatul este transformarea manierei de comunicare la nivelul unei companii, care imbunatateste performantele de afaceri.