O echipa romaneasca a reusti sa primeasca finantare de la cel mai mare fond pentru startup-uri din Bulgaria, LAUNCHub. Anuntul fondului de investitii a fost facut astazi si pe langa Style Jukebox au mai fost finantate alte cinci companii.

Portofoliul LAUNCHub a crescut cu sase companii, la 41 de firme din sapte tari - Bulgaria, Macedonia, Romania, Croatia, Grecia, Slovenia si Ucraina. Firmele care au fost incluse in aceasta runda sunt AdTapsy, Clusterize, CM2W, Zeduki din Bulgaria, Enolyse din Slovenia si Style Jukebox din Romania. Ionut Antiu si Radu Prescura, doi tineri bacauani, sunt cei care au pus bazele proiectului. „Am fondat startupul cu Radu Prescura. Radu si cu mine am fost colegi de clasa in liceu. La inceput, eram amandoi foarte tehnici, amandoi am participat la concursuri de informatica in liceu si amandoi am mers la facultati de informatica - el la Bucuresti si eu la Lyon”, isi aminteste Ionut Antiu.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Get-jukebox.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri