Robert Turcescu a scris pe Facebook ca “Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro".

Wall-Street.ro a contactat cele doua parti implicate in posibilul contract. Daca Vodafone s-a abtinut de la orice fel de comentarii – reactie tipica pentru filiala locala a operatorului britanic in astfel de situatii -, RCS&RDS a dezmintit vehement.

“Informatiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook privind o presupusa vanzare a operatiunilor de distributie prin cablu, telefonie si internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavand nici o baza reala”, spun reprezentantii operatorului.

“Este regretabil faptul ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste cu atata usurinta si lipsa de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale si de imagine, fara a verifica aceste asa-zise informatii si fara ca macar sa ceara si un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS”, au continuat ei.