LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, a creat primul telefon echipat cu sistemul de operare mobile Windows Phone 7 in anul 2010, insa de atunci si pana acum a realizat dispozitive doar echipate cu Android.

Din informatiile aparute pe Internet, LG va lansa un smartphone echipat cu sistemul de operare Windows Phone 8.1, software care va deveni disponibil incepand cu 24 iunie, cand Microsoft il va prezenta oficial o data cu lansarea Nokia Lumia 930.

Desi nu exista nicio informatie legata de performantele pe care le va incorpora, aparitia unui smartphone cu Windows 8.1 a fost confirmata si de catre Microsoft, care a anuntat ca pentru noua generatie de software va lucra cu mai multi producatori de telefoane, printre care Huawei, Lenovo, Samsung, ZTE sau HTC.

LG Uni8 este numele de cod al viitorului smartphone dezvoltat de catre sud-coreenii de la LG, dupa cum reiese din informatiile publicate de Evleaks.

LG pregateste totodata si lansarea noului flagship G3, unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului, alaturi de Samsung Galaxy S5, iPhone 6, HTC One M8 sau Sony Xperia Z2.

Citeste si:
IDC: Windows Phone-urile vor creste. Foarte incet
IDC: Windows Phone-urile vor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
LG Electronics va investi agresiv in robotica
Setari Cookie-uri