Samsung a livrat 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S5 in numai 25 de zile, conform unor informatii din Coreea de Sud, depasind recordul detinut anterior de Galaxy S4, care a reusit aceasta performanta in 27 de zile, scrie presa internationala.

Samsung Galaxy S5 a reusit sa doboare recordul de vanzari in prima zi de la lansare, pe 11 aprilie, ziua cand a fost lansat la nivel global.

Telefoanele din Seria Galaxy s-au bucurat de un real succes in randul pasionatilor de smartphone-uri, iar numarul de livrari si implicit de cereri a crescut intr-un ritm spectaculos.

Este interesant de stiut daca vreuna din companii va reusi sa depaseasca volumul de vanzari inregistrat pana acum de Samsung Galaxy S4, care a atins pragul de 40 de milioane de unitati vandute.

Samsung Galaxy S5 este disponibil in acest la moment spre vanzare in peste 125 de tari. In Romania, telefonul a devenit disponibil incepand cu 11 aprilie, si are un pret de vanzare de peste 3.000 de lei, la liber, fara conectare.

Principalii concurenti ai Galaxy S5 pe segmentul smartphone-urilor de varf in 2014 sunt HTC One M8, Sony Xperia Z2, dar si LG G3 sau viitorul model iPhone care urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri