LG pastreaza linia lansarii unor versiuni mini pentru telefoane de succes si lanseaza pe piata G2 mini, un telefon prietenos cu utilizatorul, care sta bine in mana si zburda in voie pe Internet. Forma ergonomica, design minimalist, culori si luminozitate ca la...mama, pardon LG acasa, eleganta. Una peste alta, G2 mini atrage privirile.

Ca si predecesorul sau, G2 mini pastreaza partea frontala simpla, cu un ecran mare, care-i acopera mare parte, iar pe spate sistemul de butoane Rear Key, pe care multi nu-l agreeaza din prima. Initial, asa pare, ca-s greu de nimerit, ca le atingi din greseala si iti afecteaza convorbirea, ca-s prea usor de confundat. Dar nu, dupa numai o zi de utilizare te imprietenesti cu sistemul si chiar ajunge sa-ti para logic.

G2 mini are un display de 4,7 inch, este compact, cu o ergonomie buna, dupa cum spuneam si, lucru demn de mentionat, acces la baterie. Capacul posterior este detasabil, astfel incat ai acces atat la baterie, cat si la microSIM si microSD. Materialul carcasei spate este un plastic subtire si flexibil, cu textura bine reliefata, pentru a nu-ti aluneca terminalul din mana, cu mai multe puncte de prindere, fara joc sau cracmente in timpul utilizarii.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.

Telefoane pentru seniori cu...
Citeste si: Telefoane pentru seniori cu ecran mare si baterie rezistenta


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Facebook: Confirmam ca pana nu a fost cauzata de un atac cibernetic