Cea de-a treia generatie MINI poate fi comandata in Romania, la acelasi pret cu modelul pe care il inlocuieste, pretul de pornire fiind de 20.894 euro cu TVA, pentru Cooper 1,5 litri 136 CP.

Noul Cooper S de 2 litri 190 CP are un pret de 25.420 euro cu TVA, iar Cooper D 1,5 litri diesel 116 CP costa 22.630 euro cu TVA. Cele trei motorizari sunt Euro6.

MINI a primit pentru prima oara Head-up Display, internet, faruri LED, inele circulare pentru lumina de zi.

Noul design pastreaza elementele distinctive MINI, asa cum sunt proportiile, console scurte, parbrizul drept, farurile rotunde, semnalizatorul lateral, montantii de culoare neagra, acoperisul contrastant sau finisajele cromate.

Grila radiatorului preia pentru prima oara forma hexagonala a clasicului MINI.

Noul model a crescut in dimensiuni cu 98 mm in inaltime, cu 44 mm in latime, 7 mm in inaltime, in timp ce ampatamentul a crescut cu 28 mm si ecartamentul cu 42 mm in fata si 34 mm in spate. Inclusiv portbagajul a crescut cu 51 de litri la un total de 211 litri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri