Incepand cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategica si operationala din cadrul Ymens, avand ca principal obiectiv consolidarea pozitiei companiei pe piata de cloud din Romania. Noul director general va coordona totodata implementarea strategiei de cloudsourcing in deservirea IMM-urilor, companiilor mari si institutiilor publice prin solutii cloud.

Noul director general Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de solutii de cloudsourcing lansate la inceputul acestui an in scopul extinderii companiei atat la nivel regional, cat si local. Un obiectiv important il va reprezenta si accesarea de noi oportunitati la nivelul administratiilor publice prin intermediul solutiilor de cloud guvernamental.

Costin Matache are o experienta de peste 12 ani in industria IT, detinand pozitii cheie de management in multinationale precum IBM sau ING Romania. In ultimii 7 ani, Costin si-a dezvoltat cariera in cadrul IBM Romania, unde a evoluat in diferite pozitii de management la nivel local si regional.