Ymens, furnizor de servicii de cloud computing, anunta numirea lui Costin Matache in pozitia de director general al companiei, dupa ce fostul CEO, Bogdan Balaci, a fost numit director general Philips Lighting.

Incepand cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategica si operationala din cadrul Ymens, avand ca principal obiectiv consolidarea pozitiei companiei pe piata de cloud din Romania. Noul director general va coordona totodata implementarea strategiei de cloudsourcing in deservirea IMM-urilor, companiilor mari si institutiilor publice prin solutii cloud.

Noul director general Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de solutii de cloudsourcing lansate la inceputul acestui an in scopul extinderii companiei atat la nivel regional, cat si local. Un obiectiv important il va reprezenta si accesarea de noi oportunitati la nivelul administratiilor publice prin intermediul solutiilor de cloud guvernamental.

Costin Matache are o experienta de peste 12 ani in industria IT, detinand pozitii cheie de management in multinationale precum IBM sau ING Romania. In ultimii 7 ani, Costin si-a dezvoltat cariera in cadrul IBM Romania, unde a evoluat in diferite pozitii de management la nivel local si regional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri