Bogdan Balaci devine noul Director General Philips Lighting pentru sud-estul Europei, incepand din data de 16 iunie. Principalele obiective al noului director general Philips Lighting sunt dezvoltarea business-ului, atat la nivel strategic, cat si operational, si consolidarea pozitiei companiei in industria solutiilor de iluminat economice.

Bogdan Balaci va dezvolta si implementa strategia Philips Lighting in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este operationala.

Bogdan Balaci are o experienta de peste 15 ani in industria IT si este specializat in dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si in managementul de echipe si proiecte intr-o industrie IT extrem de competitiva. A ocupat pana in prezent functia de CEO a companiei de solutii cloud Ymens si a fost membru al echipei de management a Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din Romania si grupul din care Ymens face parte. In calitate de CEO Ymens, Bogdan Balaci a coordonat dezvoltarea si implementarea strategiei de business si a solutiilor cloud pentru afaceri din portofoliul companiei.

Pana in octombrie 2012, Bogdan Balaci a fost general manager in cadrul IBM Romania, conducand operatiunile companiei din Romania si Republica Moldova. De-a lungul carierei, a detinut diferite functii de conducere in cadrul IBM Romania.

Retail jobs

Bogdan Balaci este licentiat al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti si detine un MBA la Henley Business School din Marea Britanie. Pe plan personal, Bogdan Balaci este pasionat de escalada, muzica si fotografie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri