Apple: Vanzarile iPhone au depasit pragul de 500 de milioane de unitati, iar tabletele iPad au trecut de 200 de milioane de unitati

Vanzarile iPhone au depasit pragul de 500 de milioane de unitati, iar tabletele iPad au trecut de 200 de milioane de unitati, cel putin asa arata datele gigantului IT Apple, care a prezentat la inceputul acestei saptamani viitorul sistem de operare iOS 8, dar si viitorul sistem de operare Mac OS, in cadrul evenimentului WWDC dedicat programatorilor, scrie presa internationala.

iPhone-ul ramane in continuare cel mai popular dispozitiv cu iOS, urmat de tabletele iPad si de player-ul muzical iPod Touch, care a reusit sa fie comercializat in peste 100 de milioane de unitati. Insa cifrele sunt cu mult in urma rezultatelor obtinute de Google si Android. La finalul anului trecut sistemul de operare mobil dezvoltat de catre Android reusea sa depaseasca pragul de un miliard de unitati pe care este disponibil.

Doar ca Apple nu este o companie care urmareste neaparat cotele de piata, comercializand un numar limitat de produse, in comparatie cu numarul total de dispozitive care ruleaza Android.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri