Piata dispozitivelor Smartwatch, in crestere. Apple SmartWatch se lanseaza in octombrie

Apple SmartWatch se va lansa in octombrie, potrivit rapoartelor Reuters si The Wall Street Journal. Compania taiwaneza Quanta va incepe productia in masa a ceasului luna viitoare. Dispozitivul va masura 2,5 inci pe diagonala (6,35 cm) si este echipat cu display tactil si incarcator wireless, scrie USAToday.com.

Apple planifica sa lanseze mai multe versiuni ale SmartWatch, cu diferite dimensiuni ale ecranului. De asemenea, ceasul va include mai mult de 10 senzori care vor urmari starea de sanatate a purtatorului in timpul sedintelor de fitness. Piata dispozitivelor usor de purtat va creste in popularitate, mai ales cea a smartwatch-urilor, arata firma de cercetare IDC. Aceasta preconizeaza ca 7,6 milioane de dispozitive portabile vor fi lansate in SUA in acest an si pot ajunge la 27,3 milioane pana in 2018.

Piata SmartWatch are deja mai multi concurenti, incluzand Pebble si Samsung Galaxy. Google a intrat si el in acest an pe piata Smartwatch cu ceasuri care utilizeaza sistemul de operare Android.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri