Apple va incepe productia unei generatii noi de telefoane iPhone luna viitoare. Smartphone-urile vor avea ecrane mai mari, de 4,7 inchi, respectiv 5,5 inchi si un look distinctiv, scrie AppleInsider.

Aceste dimensiuni sunt mai apropiate de cele ale smartphone-urile Samsung de pe piata actuala. Cu viitoarele modificari facute noului telefon, Apple va utiliza semne distinctive ale noului look, care include margini rotunjite, o abatere de la iPhone 5 si iPhone 5s, se arata intr-un raport emis de Bloomberg.

Raportul vine dupa zvonurile din Asia de Est care spuneau ca partenerul Apple, Foxconn, se pregatea sa angajeze 100,000 de muncitori care sa faca fata productiei in masa a iPhone 6. Noul iPhone va fi “mai rotund si mai subtire” decat vechile modele, potrivit sursei citate. Mai mult decat atat, Bloomberg mentioneaza ca Apple face noi cercetari pentru a introduce ecranul curbat, dar si senzori avansati care pot detecta niveluri variabile de presiune. Cu toate acestea, nu este clar daca aceste tehnologii vor fi disponibile odata cu lansarea noului iPhone.

In raport se mai arata ca noile telefoane sunt pregatite sa intre in magazine in luna septembrie.

Citeste si:
Apple a conceput măşti pentru cadrele medicale; va produce 1 milion...
Apple a conceput măşti pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri