Compania s-a relocat recent intr-un nou sediu, Green Gate. Peste 600 de angajati lucreaza in prezent in noul sediu al companiei, in timp ce mai putin de 10% din forta de munca Teamnet ramane in alte birouri locale si internationale. Teamnet isi propune sa-si extinda echipa si sa ajunga la 750 de angajati pana la finele acestui an.

Teamnet investeste in deschiderea unui nou birou international, adaugand Croatia pe lista celor 4 tari in care activeaza prin filiale regionale, precum Belgia, Turcia, Republica Moldova si Serbia. Compania dezvolta proiecte si in alte 10 tari din regiune, iar in urmatorii patru ani planuieste sa aiba o acoperire geografica a regiunii europene Centrale si de Est, dar si a Orientului Mijlociu si Africii de Nord. Ca parte a acestei strategii, Teamnet va deschide birouri regionale in 12 piete noi precum Polonia, Italia si Bulgaria, o proportie de 40% din venituri urmand sa fie generate de activitati din afara Romaniei, pana in 2018.

De asemenea, Ymens, compania de cloud din cadrul grupului Teamnet, anunta asocierea cu NEC Europe intr-un parteneriat strategic care imbina expertiza si tehnologia necesare in livrarea de solutii cloud de inalta calitate dedicate sectorului public din Romania.

In total, Teamnet a ajuns la finantari de 25 milioane euro, prin care va sustine etapele strategice si planurile de extindere din Romania si din regiune.