Orange anunta astazi oferta de vara, care aduce internetul la viteze 4G in toate abonamentele, fara taxe suplimentare, si reduceri la telefoanele 4G, pentru ca tot mai multi clienti sa beneficieze de avantajele lumii digitale.

Incepand din 10 iulie, toti clientii persoane fizice care activeaza sau reinnoiesc un abonament Orange beneficiaza de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download si 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale. De asemenea, ei pot naviga la viteze medii reale de download de 60-80 Mbps prin activarea unor optiuni dedicate, de la 2 euro/luna.

Pe fondul cresterii accelerate a interesului pentru internetul de mare viteza, in doar trei luni de la extinderea retelei 4G Orange numarul de dispozitive 4G active in retea a crescut cu 45%, pana la 290 000 de terminale. Orange ofera in prezent cel mai extins portofoliu de telefoane 4G de pe piata, cu 31 de modele, iar o treime din smartphone-urile vandute in luna iunie sunt compatibile 4G. In plus, Orange extinde conceptul Best Deal si pentru telefoane 4G, la cele mai avantajoase preturi.

De exemplu, cu 16 euro/luna, clientii pot alege abonamentul Cangur 16, care include acum 1GB la viteze 4G si telefonul Nokia Lumia 625, primul telefon Best Deal 4G, de la 0 euro prin programul Buy-Back. Prin acest program, cei care vor sa-si schimbe telefonul 3G cu unul 4G vor primi o reducere suplimentara de 30 de euro peste valoarea evaluata. Pana pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clientilor existenti valoreaza dublu la achizitionarea telefoanelor 4G.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri