Verizon Communications a recastigat pozitia de lider in ceea ce priveste viteza la Internet wireless, in SUA, pozitie pierduta in urma cu un an in favoarea concurentului AT&T, scrie presa internationala. Compania a reusit acest lucru datorita decongestionarii traficului in anumite zone.

Verizon, cu sediul in New York, opereaza cel mai mare serviciu wireless din SUA, extinzandu-si constant capacitatea retelelor. Compania are o strategie ce pune accent in primul rand pe calitate mai mult decat pe pret redus si flexibilitate, pe care pun accent concurentii T-Mobile US si Sprint Corp.

In primul si al doilea trimestru al anului curent, Verizon s-a aflat in spatele AT&T in ceea ce priveste viteza retelelor, conform studiilor RootMetrics. T-Mobile s-a situat pe ultimul sau penultimul loc in primele sase luni ale anului curent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri