Canon Selphy CP910 are in primul rand un nume amuzant care, fara sa vrei, te duce cu gandul la moda selfiu-rilor, pornita de oameni cu (probabil) o (prea) mare nevoie de recunoastere si ulterior imbratisata de (prea) multi. Si da, imprimanta Canon are conectivitate wireless care permite imprimarea imediata din telefon a fotografiilor, dar nu se rezuma doar la asta.

Canon Selphy CP910, disponibila la un pret bun, de 569 de lei, este suficient de mica incat sa incapa intr-un rucsac si permite printarea pozelor tale direct de pe iPhone, Android sau Windows phone. Cu alte cuvinte, iesi cu prietenii/prietenele la terasa, faci o fotografie (selfie sau “clasica) si in cateva secunde poti sa o imprimi si sa o oferi in format fizic si altora. Suna ca o viitoare “fita”?...Ramane de vazut!

Avantajele Canon Selphy CP910

Canon Selphy CP910 reprezinta un upgrade de la modelul anterior, CP900, lansat in 2012, si a iesit pe piata in doua non-culori atractive, glossy – negru si alb. Este extrem de usoara (810 grame fara cartusul de cerneala) si poate fi usor strecurata intr-un rucsac, avand dimensiuni de 178 x 127 x 60,5 mm.

Canon Selphy CP910A te pregati sa folosesti Selphy CP910 este un proces destul de simplu si intuitiv, mai ales daca ai avut si in trecut o imprimanta. Trebuie lasat panelul lateral si sa pozitionezi inauntru cartusul. Pune apoi hartia in panelul frontal si inchide-o. Apoi, prin meniul intuitiv, poti printa foarte usor fotografiile/imaginile dorite.

Primul model, Selphy CP800 a facut marea eroare de a omite capacitatile Wi-Fi si, desi Selphy CP900 a incercat sa indrepte acest lucru, nu puteai inca folosi Wi-Fi Direct. Cu Selphy CP910, compania asiatica si-a invatat lectia si, in sfarsit, a permis printarea direct de pe smartphone-ul tau preferat. Acest lucru se face prin downloadarea aplicatiei Canon Easy-PhotoPrint si navigarea in meniu la display-ul de 2,7 inci catre optiunea de Direct Connection. Seteaza-ti Wi-Fi-ului smartphone-ului pentru a fi vizibil si introdu parola si poti incepe sa printezi.

Portul USB de pe lateralul imprimantei ii permite sa se conecteze cu PC sau Mac sau poate fi folosit pentru flash drive-uri; pot fi de asemenea atasate carduri SD via slot-ul din fata imprimantei. Butoanele de control si meniruiel sunt foarte prietenoase si LCD-ul poate fi inclinat la 45 de grade pentru a vizualiza mai bine in pozitii dificile.

Canon Selphy: timpi de printare slabi

Timpii de printare de pe CP910 raman neschimbati fata de modelele anterioare – cu alte cuvinte, destul de slabe – 47 de secunde pentru o fotografie de marimi normale si putin sub 30 de secunde pentru cele de dimensiuni mai reduse. Calitatea fotografiilor ramane insa impresionanta, culori bine definite, sharp. Mai mult, imprimanta permite o editare minimala inainte de printare (desi o poti realiza usor si pe smartphone) putand reduce culoarea rosie a ochilor, retusa defecte ale pielii sau chiar alege sa printezi alb-negru sau sepia.

Vezi pe evoMAG.ro toata lista de specificatii ale imprimantei, disponibila la pretul de 569 de lei, la reducere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri