Principala provocare in fata unui client, atunci cand vorbim de externalizare si cloud computing, este sa convingi un client ca datele lui sunt in siguranta. “In prezent, o foarte mare crestere vedem in dreptul solutiilor de securitate”, a spus Florin Scarlat, seful companiei de solutii software BitSolutions, prezent in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Atunci cand un client vrea sa se asigure, de la A la Z, reprezentantii companiei merg cu el la locul unde sunt serverele, securizate, si ii explica procesele de securitate. “Ii inteleg, totusi, pe clientii care au aceasta frica, uneori intamplandu-se ca unii dintre ei sa fi avut un eveniment nefericit, cu companii mai putin serioase, care sa le fi sters de pe servere toate bazele de date, lucru foarte grav de altfel”.

Afla mai multe despre temerile clientilor cand vine vorba despre cloud computing si externalizare, despre frecventa backup-urilor si alte informatii relevante pentru compania ta, in emisiunea WALL-STREET 360. Citeste de asemenea un interviu pe larg cu Florin Scarlat.

Saptamana 13-17 octombrie, dedicata externalizarii IT, este realizata in parteneriat cu Bit Solutions, companie de consultanta si outsourcing IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .
Setari Cookie-uri F