eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, deschide in luna noiembrie un centru de programare in Iasi si va recruta, in primul an de activitate, 40 de programatori.

„Hub-ul din Iasi va debuta peste cateva zile cu o echipa de patru programatori si isi va desfasura activitatea intr-un sediu central de 400 de metri patrati”, declara Tudor Manea, vicepresedinte si director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG va recruta in Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time. „Vor urma si alte centre locale de programare si ne propunem sa stabilim si parteneriate cu universitatile din Bucuresti si din tara”, spune Tudor Manea.

In centrul din Craiova, deschis in 2013, lucreaza 21 de angajati pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurari, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. eMAG a depasit anul acesta pragul de 1.000 de angajati, iar recrutarile vor continua, atat in Bucuresti, dar si in Iasi. Echipa eMAG este formata din aproximativ 1.000 de angajati, iar angajarile continua. eMAG are programate, pentru anul in curs, investitii in valoare de 1 milion de euro in dezvoltarea si consolidarea echipei.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri F