Vodafone Romania lanseaza Vodafone Smart Tab 4G

Vodafone Romania a lansat cel mai recent produs sub brand propriu, Vodafone Smart Tab 4G, una dintre cele mai accesibile tablete 4G ale companiei, impreuna cu abonamentul Start Net 8, la un pret de 15 euro/luna si avans 0.

Vodafone Smart Tab 4G este cel mai nou membru al familiei terminalelor sub brand propriu si prima tableta Vodafone care permite conectivitate 4G, la viteza maxima de transfer de pana la 150 Mbps. Procesorul este quad-core de 1.2 GHz si memoria de 8 GB (ce poate ajunge la 64GB cu extensia prin slot microSD). Tableta are ecran HD de 8 inch si display IPS.

Tableta Vodafone Smart Tab 4G poate fi achizitionata cu abonament si rate direct pe factura de servicii Vodafone, cu avans 0 euro cu si preturi lunare ce pornesc de la 15 euro, alaturi de pachetul Start Net 8. Tableta poate fi achizionata si fara abonament, la pretul de 199 euro (TVA inclus). Pentru mai multe detalii despre noul terminal, puteti accesa: https://www.vodafone.ro/shop/tablete/vodafone-smart-tab-4g

Vodafone pune la dispozitie sase planuri tarifare pentru utilizatorii de laptop, tableta sau PC, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 euro/ luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil ofera in prezent acces la serviciile 4G. Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom Romania, precum si RCS&RDS si UPC Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Ce calificări crede Bill Gates că ar trebui să aibă angajații viitorului
Setari Cookie-uri