Vodafone introduce un abonament de 12 euro si vine cu oferte pentru tablete

Vodafone Romania, al doilea operator telecom de pe piata locala, a lansat Smart 12, un nou tip de abonament care pentru 12 euro pe luna ofera SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, 2.000 de minute in retea, 200 de minute in retele nationale si internationale fixe, precum si 350 MB trafic de date.

Noul abonament se alatura deja existentelor pachete Smart 10, Smart 15 si Smart Nelimitat, care ofera utilizatorilor SMS-uri nelimitate, in orice retea nationala.

Pe de alta parte, clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament RED 29 beneficiaza, de acum, de un trafic de 1GB / luna. Pachetul RED 29 include si minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, spatiu de stocare cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna.

Operatorul a introdus o oferta pentru tableta Vodafone Smart Tab 3 7”, prin care cei care sunt client ai companiei o pot cumpara in rate cu 19 euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 euro/luna) si 4 euro pe luna rata pe factura, redusa cu 50%, timp de doi ani. Pe langa traficul bonus, pachetul include televiziune prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 15GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala. Abonamentul Internet Tab Plus ofera utilizatorilor 3G trafic de date, lunar, precum si 1GB trafic pe luna gratuit, promotional, in primul an de contract.

Vodafone a lansat totodata doua tablete 4G: Sony Xperia Tablet Z si Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE, disponibile cu programul de rate pe factura si abonamentul Internet Tab Turbo, la 18 euro pe luna. Pachetul include 5GB trafic de internet si 1GB bonus lunar, promotional, timp de un an.

Citeste si:
Tablete ieftine pe care sa le cumperi fara sa pierzi din calitate
Tablete ieftine pe care sa le...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri