Apple ar putea bifa un nou trimestru record in ultimele trei luni ale anului curent, compania americana putand depasi recordul din T3 2013 cand Apple livra 51 de milioane de iPhone-uri, scrie presa internationala.

Compania de investitii AlphaWise estimeaza ca Apple va livra 67 de milioane de iPhone-uri, cu 5 milioane mai mult decat estimarile Wall Street. Analistul Morgan Stanley Jasmine Lu considera ca Apple va livra 65-70 de milioane de terminale iPhone in acest trimestru.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut vanzari peste asteptari, comercializandu-se peste 40 de milioane de unitati. Apple urmareste vanzari si mai mari in perioada sarbatorilor, cu atat mai mult cu cat cererea din China a crescut in ultima perioada, compania comercializand doar in statul asiatic 30 de milioane de terminale. Practic, China este cea mai mare piata pentru Apple, depasind SUA si Japonia, tari unde iPhone-ul a fost intotdeauna popular.

Cresteri in cerere au fost resimtite si din Brazilia, dar si din Italia, Marea Britanie si Spania. Franta si Japonia au ramas stabile in ceea ce priveste cererea.

Citeste si:
Samsung vrea s avanda peste 70 mil. smartphone-uri S6 si S6 Edge
Samsung se asteapta sa vanda...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Topul celor mai bine vandute smartphone-uri din toate timpurile