Toshiba Europe a anuntat ca laptop-urile si tabletele destinate pietei de larg consum din Romania vor fi distribuite din ianuarie de Asbis Romania, in timp ce distributia laptop-urilor destinate segmentului de business va fi realizata de MB Distribution, relateaza portalul telecompaper.com.

Distributia televizoarelor Toshiba va fi asigurata in continuare de Nikon, in baza unui parteneriat semnat in 2013. Toshiba este unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul laptop-urilor din Romania, estimat de companie la 520.000 de unitati in 2015. Cota Toshiba pe piata locala a laptop-urilor este in prezent de 10%-11%, scrie Mediafax.

Toshiba vrea sa isi imbunatateasca in acest an vanzarile de echipamente destinate pietei PC-urilor de consum, precum si vanzarile de tablete cu sistem de operare Windows 8 si de televizoare, pentru care tinteste o crestere a livrarilor cu 40%-50% comparativ cu 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri