Xiaomi, cel mai mare producator de telefoane chinez si al patrulea cel mai important jucator din lume pe acest segment , ataca puternic piata smartphone-urilor cu modele care se lupta de la egal la egal cu modelele de varf ale Samsung si Apple. Asa se intampla si cu modelul Mi Note, dispozitiv care concureaza cu Apple iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy Note 4.

Xiaomi, compania care a intrat pe piata in urma cu numai patru ani, a reusit intr-un timp record sa se impuna pe piata drept un concurent care devine din ce in ce mai serios pentru gigantii Samsung si Apple, iar acest lucru il confirma si prin ultimul model lansat pe piata. Mi Note, spre deosebire de ce modele a lansat producatorul chinez pana acum pe piata, arata cu totul diferit de modelele Apple, avand chiar propria personalitate, noteaza presa de peste ocean.

Xiaomi Mi Note dispune de o baterie cu o capacitate mai mare, are o camera foto cu mai multi megapixeli si este echipat de o memorie RAM peste cea existenta pe iPhone 6 Plus. Potrivit celor mai noi informatii camera foto disponibila pe telefon chiar se descurca foarte bine, asta desi telefonul este chiar mai subtire decat smartphone-ul creat de Apple.

Xiaomi Mi Note dispune de un ecran cu o diagonala de 5,7 inch cu rezolutie Full HD, o camera foto de 13 megapixeli si un procesor de ultima generatie cu patru nuclee. Detalii despre specificatiile tehnice ale noului model puteti gasi aici.

Punctul forte al telefonului este de departe pretul. Daca pentru modelele de varf ale Samsung si Apple au un pret care depasesc chiar si 900 de dolari, Xiaomi Mi Note are un pret de lista de 400 – 450 de dolari.

Apple o duce foarte bine pe piata din China. Mai mult, gigantul IT american este de asteptat sa anunte rezultate foarte bune pe piata asiatica, peste cele din SUA. Chiar si asa, Xiaomi reuseste sa tina pasul cu rivalul Apple pe piata din China, dar asta mai ales pentru ca brandul a devenit foarte popular pe pietele din China, India si alte piete emergente.

Sursa foto: xi.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri