Un numar de 14 companii romanesti vor participa la editia din acest an a Congresului Mondial al Telefoniei Mobile, care in acest an marcheaza cea de-a 28-a editie si care va avea loc in perioada 2-5 martie, la Barcelona.

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, va sustine prezenta celor 14 companii romanesti de profil care vor fi prezente in orasul catalan. Astfel, de la vanzarea de dispozitive mobile pana la lucru cu baze de date, oferta prezentata de companiile romanesti acopera toate segmentele IT.

Companiile care vor reprezenta Romania la Barcelona sunt M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Infobest Romania SRL din Timisoara. Din Cluj vor participa Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL, Evozon SRL si Net Brinel S.A. Din Bucuresti vor lua parte Simartis Telecom SRL si Rinf Outsourcing Solutions SRL. La Barcelona sunt prezente, de asemenea, companiile Visual Fan SRL din Brasov (proprietarul brandului Allview), IT Six Global Services SRL din Craiova si Ropardo SRL din Sibiu.

Agenda Mobile World Congress cuprinde atat dezbateri, cat si sesiuni de lucru cu reprezentantii industriei telefoniei mobile, electronice si de software. Printre speaker-ii confirmati pana in acest moment se afla Mark Zuckerberg (CEO Facebook), Timotheus Höttges (CEO Deutsche Telekom), Hans Vestberg (CEO Ericsson Group) sau Brian M. Krzanich (CEO Intel).

ARIES-TM are in prezent peste 60 de firme membre, ale caror competente acopera toate domeniile industriei IT&C. Aria geografica pe care o acopera sunt judetele: Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin.

Citeste si:
Furnizor solutii software: Romanii nu mai sunt roboti
Furnizor de software: Romanii...

WALL-STREET.RO va fi si in acest an prezenta la evenimentul dedicat mobilitatii, din Barcelona.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri