Sony lanseaza Ochelarii Inteligenti, punand in umbra Google

Sony va lansa pe 10 martie propria pereche de ochelari, in timp ce principalul concurent, Google, inca decide ce cale sa urmeze pe aceasta nisa, scrie presa internationala.

Smart Eyeglass, ale Sony, va fi disponibil din 10 martie in Marea Britanie, Japonia, Germania si SUA, pretul fiind de 670 de euro. Lansarea Sony vine la doar cateva saptamani dupa ce Google a oprit vanzarile Glass, scotand produsul din stadiul experimental si nefacand nicio promisiune clara privind restartarea vanzarilor.

Aceste semnale pun sub semnul intrebarii ochelarii inteligenti ai Google. Cei ai Sony ofera, in mare, aceleasi facilitati ca cei ai Google – se conecteaza la terminale Android, afiseaza text, imagini si informatii pe micul ecran incorporat, suprapus pe lumea reala.

Ochelarii sunt mai mari si acopera o mai buna „bucata din fata” comparat cu majoritatea perechilor de ochelari normali din piata. Totodata, ei pot primi informatii de pe telefon, precum locatia geografica. Dezvoltatorii vor pune la dispozitie, fara indoiala, o gama larga de aplicatii compatibile.

Citeste si:
XTB: Pandemia a accelerat dezvoltarea digitală a lumii cu cel puțin...
XTB România: Pandemia a...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri