Allview, brandul de smartphone-uri si tablete detinut de catre compania brasoveana Visual Fan, a lansat E3 Sign, primul smartphone romanesc dotat cu un senzor de amprenta Synaptic, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare sporita a datelor.

“Toti ne dorim ca lucrurile personale sa ramana private, in special datele importante pe care le salvam in telefon. E3 Sign ofera un grad sporit de securizare al acestor informatii prin optiunea de deblocare ce utilizeaza senzorul de amprenta american Synaptics. Interfata de utilizare si functiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.”, a declarat Lucian Peticila, directorul general al Visual Fan, compania din spatele Allview.

Allview E3 Sign

Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului. Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzica si clipuri video.

Allview E3 Sign

Allview E3 Sign – pret si specificatii

Allview E3 Sign este un smartphone dual SIM si vine echipat cu un display IPS OGS de 5,5”, cu rezolutie 1280x720px. Performanta device-ului este sustinuta de un procesor cu patru nuclee (quad-core), sistemul de operare Android 4.4, KitKat, de cei 2GB memorie RAM si de procesorul grafic MALI 400.

Pentru imortalizarea momentelor, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto ce ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda la pretul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, in pachetul de comercializare clientii vor primi gratuit o husa tip carte. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina si Polonia.

Allview E3 Sign

Toate detaliile despre Allview E3 Sign le puteti consulta pe site-ul oficial al companiei.

Apple a fost primul producator de telefoane care a introdus pe piata un smartphone cu amprentare digitala, in urma cu un an si jumatate, la prezentarea iPhone 5S, in toamna anului 2013.

Allview este unul dintre cele mai populare si bine vandute branduri de telefoane la nivel local, pe o piata pe care mai rivalizeaza cu sud-coreenii de la Samsung, dar si cu alti producatori romani precum Evolio sau Eboda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri