Orange si Huawei aduc in Romania o solutie pentru echiparea masinilor cu Wi-Fi la bord

Orange si Huawei lanseaza in Romania Wi-Fi on board, o solutie care schimba ideea de conectivitate in masina si le aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul celei mai extinse retele 4G din tara.

Wi-Fi on board permite conectarea simultana la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri si console) si pune capat intrebarii “cand ajungem?” atat de des auzita de parinti la drum lung.

“Wi-Fi on board este o solutie inovatoare pe piata romaneasca, disponibila in exclusivitate la Orange, cu ajutorul careia clientii se pot bucura de internet de mare viteza chiar si atunci cand calatoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adultii vor putea gasi mult mai simplu si mai rapid informatiile de care au nevoie, atat in vacanta, cat si in oras.“ a declarat Cristina Patesan, Product Division Manager la Orange Romania.

Wi-Fi in masina pentru toata lumea

Wi-Fi on board se adreseaza atat familiilor, cat si profesionistilor din domeniul transportului, care vor sa le ofere clientilor proprii conectare instant la internet de mare viteza. Soferii de taxi, microbuze sau alti operatori de transport in comun vor putea oferi acest serviciu cu valoare adaugata si vor putea avea inca un diferentiator pe piata.

Un dispozitiv de dimensiuni reduse

Routerul Wi-Fi on board a fost creat pentru masinile dotate cu priza de 12 V. Cu o greutate si dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conecteaza la bricheta masinii, poate fi configurat de pe smartphone si tableta si ofera pe loc o conexiune stabila si rapida, ce le permite pasagerilor sa descarce in cateva secunde fisiere de mari dimensiuni, sa urmareasca vidoclipuri si filme sau sa acceseze pe internet informatia dorita prin reteaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate incarca in acelasi timp tableta sau telefonul.

Citeste si:
Miele lanseaza un cuptor de 8.000 de euro, gateste peste in gheata
Miele lanseaza un cuptor...

Designul routerului imbina materiale precum fibra de carbon si metalul cu un finisaj atent lucrat, pentru a se potrivi perfect atat masinilor clasice sau de oras, cat si celor sport sau de teren.

O oferta cu trafic pentru toti pasagerii

Clientii persoane fizice pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board, existent in 2 variante. Wi-Fi on board 15 costa 15 euro/luna (cu TVA) si include routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps in aria de acoperire a retelei 4G, acces la 16 canale TV si 3 GB in aplicatia Orange TV Go, precum si 1 GB trafic dedicat in aplicatia Clever Taxi. De asemenea, clientii pot activa gratuit Cost Control, prin care pot alege ca dupa terminarea traficului inclus sa poata accesa in continuare internetul la viteze mai mici fara costuri sau sa pastreze vitezele 4G la un tarif de 1 euro/500 MB. Clientii care isi doresc si tableta pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board 18, care pastreaza beneficiile de mai sus si include tableta Vonino Orin QS.

Persoanele juridice interesate sa puna la dispozitia clientilor proprii solutia Wi-Fi on board sunt asteptate la Orange shop, Orange store si in magazinele partenere Orange pentru o oferta personalizata.

Citeste si:
Proiect de lege reprobabil al Ministerului Educatiei
Proiect de lege reprobabil al...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri