Vodafone Romania anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu se va alatura companiei in functia de senior manager, corporate communications.

Cu 12 ani de experienta in comunicare si in pozitii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activitatile Vodafone de relatii publice si comunicare externa si va ajuta la consolidarea reputatiei companiei si a brand-ului in piata, atat prin intermediul canalelor de media traditionale, cat si al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activitatile de Responsabilitate Corporativa.

Cristina Staiculescu se alatura Vodafone Romania de la Citi Romania, unde a fost director de comunicare din 2008, fiind responsabila de comunicarea externa si interna, de relatiile cu presa si proiectele de responsabilitatea sociala corporativa.

Anterior in cariera sa, Cristina Staiculescu a ocupat timp de cinci ani functia de director de comunicare si relatii internationale al Televiziunii Romane (TVR), fiind responsabila pentru consolidarea reputatiei institutiei, printr-o comunicare eficienta. In acest rol, Cristina Staiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la infiintarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Romani.

Cristina Staiculescu este licentiata in Drept si Relatii Internationale si are un Master in Comunicare si PR. De asemenea, ea este trainer Process Communication Model.

Citeste si:
Subsidiara din Spania a Vodafone va disponibiliza peste 500 de...
Subsidiara din Spania a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri