Google lanseaza propriul serviciu wireless, Project Fi: cat costa insa?

Google a incheiat parteneriate cu T-Mobile si Sprint pentru a lansa propriul serviciu wireless, cu abonament de 20$/luna. Cu toate acestea, in prezent serviciul este disponibil exclusiv in SUA si clientii trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare pentru a primi invitatie de la Google, scrie presa internationala.

Inainte de a cere sa participi la programul de „early access”, ai nevoie de un device Nexus 6. Participantii interesanti, din State, se pot inscrie pentru a afla cand se va lansa serviciul de wireless si pentru publicul larg. „Trimitem un numar mic de invitatii pentru Project Fi in fiecare saptamana, dar fiti fara grija, sunteti pe listele noastre. Veti primi invitatiile in urmatoarele saptamani si speram sa acceleram procesul”, a transmis un reprezentant al Google.

Pentru Project Fi, Google a incheiat parteneriate cu doi operatori telecom – Sprint si T-Mobile, pentru a oferi Wireless si 4G. Serviciul se va conecta la oricare dintre cei doi furnizori in timpul accesului la Internet. Cu 20$/luna primesti apeluri si mesaje text nelimitate. Adauga 10$/GB de date. Daca datele nu vor fi folosite complet intr-o anumita luna, acestea vor putea fi folosite luna urmatoare.

Project Fi ar putea fi folosit mai ales de catre cei care calatoresc des in strainatate.

Citeste si:
UE anchetează practicile Google: care sunt acuzațiile
UE anchetează practicile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri