TotalSoft, producator de solutii ERP, anunta numirea lui Sorin Petcu in functia de sales & marketing director, incepand cu 21 aprilie 2015. Sorin a detinut anterior functia de sales manager, divizia enterprise services din cadrul Microsoft Romania si a condus echipa de vanzari servicii din cadrul sectorului comercial si cel public.

Cu o experienta de peste 15 ani in mediul multinational, Sorin Petcu preia responsabilitatea vanzarilor directe si a marketingului TotalSoft, precum si colaborarea cu managerul de vanzari internationale in vederea alinierii la tintele companie. Obiectivul sau este cresterea afacerilor TotalSoft atat in Romania, cat si pe plan international.

''Consider obiectivul de dublare a numarului de proiecte de tip enterprise, pana la sfarsitul anului, ca fiind accesibil si realist ", conform companiei.Compania are un portofoliu de 1,500 de clienti din 37 tari din Europa, America, Africa si Orientul Mijlociu.

Sorin a absolvit Facultatea de Drept si este atestat Green Belt - Lean Six Sigma. De asemenea, detine certificare in Business & Finance Acumen la INSEAD – una dintre cele mai mari scoli de afaceri din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri