Dintre cele circa 50 de masini care se conduc singure pe strazile si autostrazile din California, patru au fost implicate in accidente, din septembrie 2014, scrie CBSNews.com.

Din acea data a permis statul „masinile viitorului” pe strazile orasului american; acestea folosesc senzori precisi pentru a manevra in trafic, fara ajutorul si interventia soferului. Trei accidente au implicat masini Lexus SUV, in timp ce al patrulea a fost un Audi reconditionat de Delphi Automotive.

Google si Delphi au spus ca accidentele au fost minore si ca nu a fost vina masinilor lor. Departamentul statal responsabil cu siguranta auto nu a dorit sa comenteze asupra incidentelor, spunand ca rapoartele detaliate sunt confidentiale.

Associated Press a aflat ca doua dintre masini, la momentul accidentelor, erau pe modul „self-driving”, in timp ce restul de doua accidente erau conduse de oameni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri