Microsoft anunta numirea Violetei Luca, fost vicepresedinte la eMag, in functia de head of business strategy. Violeta se alatura echipei de management a Microsoft Romania in functia nou creata pentru a conduce si coordona strategia locala de transformare a companiei.

“Romania este o tara cu o cultura de business puternica si cu profesionisti valorosi si suntem onorati sa primim in echipa noastra romani pasionati de tehnologie, motivati sa ni se alature in demersul nostru transformational. Suntem incantati de venirea Violetei, un profesionist foarte valoros si respectat in industria IT din Romania si nu numai. Astept cu interes integrarea Violetei in echipa de management din Romania, cat si in echipa regionala extinsa din Centrul si Estul Europei”, a declarat Kostas Loukas, general manager, Microsoft Romania.

Violeta Luca are o experienta de 15 ani in retail, consumer electronics si asigurari, timp in care si-a dezvoltat capabilitati recunoscute de vanzari, marketing, operatiuni si general management. In ultimele 18 luni, Violeta a ocupat pozitia de Director Executiv al eMAG, unde a condus departamentele de product management, vanzari B2B, Online, Customer Support si After Sales, precum si operatiunile aferente.

“Pentru mine, faptul ca ma alatur echipei Microsoft - una dintre cele mai importante forte la nivel global in tehnologie si in acelasi timp o organizatie cu adevarat inovatoare - intr-o pozitie creata special in Romania, e si o onoare, si o mare responsabilitate. Rolul meu in echipa Microsoft Romania valorifica excelent experienta mea de management si imi da posibilitatea sa pun in valoare capacitatea acestei companii de a crea valoare pentru toti partenerii sai”, a spus Luca.

Microsoft este cel mai atractiv angajator la nivel global (conform unui studiu Randstad din 2015) si va continua sa contribuie activ pe teme importante ale agendei publice, in particular pe Competitivitatea Companiilor Mici si Mijlocii, Educatie si Oportunitati pentru Tineri si Cyber-security.

In urma cu trei ani, in cadrul unui pranz luat alaturi de wall-street.ro, Violeta Luca spunea ca inca de la inceputul carierei, i se parea “super interesant sa fii lider”, sa conduca o echipa de oameni.

Violeta Luca a lucrat anterior la Flanco, din 2011, fiind apoi, in august 2012, promovata pe pozitia de vicepresedinte la eMag.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri