Microsoft anunta numirea Violetei Luca in functia de General Manager pentru operatiunile din Romania, incepand cu luna noiembrie a acestui an.
Violeta Luca s-a alaturat Microsoft Romania pentru prima data in februarie 2015, ca Head of Strategy, pentru a conduce si coordona strategia locala de transformare a companiei si a preluat ulterior responsabilitatile de Marketing & Operations Director, pana in februarie 2017.

Numirea Violetei Luca la conducerea subsidiarei locale a Microsoft reflecta directia ce a mentinut una dintre cele mai longevive companii de tehnologie din lume intr-o pozitie de lider al industriei si pionier al transformarii digitale.

Violeta Luca a avut un parcurs profesional remarcabil ca manager atat in cadrul Microsoft Romania cat si in companiile Whirlpool, Flanco, eMag si Metro Cash&Carry Romania, unde a detinut rolul de membru al Consiliului de Administratie timp de aproape doi ani.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, Violeta Luca, 38 de ani, are o experienta de peste 17 ani in domeniile IT si retail.

„Consider ca in momentul de fata tehnologia este, mai mult ca oricand, solutia care sustine evolutia in toate domeniile, fie ca vorbim de economie, societate sau cultura. Microsoft si-a asumat rolul de facilitator al dezvoltarii iar Romania, cu traditia pe care o are in domeniul IT, are toate premisele sa amplifice impactul tehnologiei atat in plan local, cat si global. Imi doresc ca impreuna cu echipa si cu partenerii Microsoft sa sustinem, prin tehnologii accesibile, scalabile, care pot fi personalizate, parcursurile de digitalizare pentru un numar cat mai mare de organizatii de pe piata romaneasca atat in sectorul public, cat si privat”, este prima declaratie a Violetei Luca ca General Manager al Microsoft Romania.

Microsoft a deschis primul birou in Romania in 1996 si este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata solutiilor software si cloud globala si locala, avand peste 1700 de angajati in Bucuresti si Timisoara, fiind in acelasi timp si principalul hub de suport tehnologic al regiunii.

Maine, 6 noiembrie, Violeta Luca va vorbi in deschiderea celei de-a sasea editii a Microsoft Business Summit, unde experti si lideri din domeniul de business vor discuta despre transformarile si provocarile acestui sector prin prisma influentei tehnologiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri