Microsoft Romania a fost asistata de compania de consultanta imobiliara JLL in identificarea celui mai bun spatiu pentru relocare si negocierea termenilor de inchiriere. Skanska a inchiriat catre Microsoft Romania 22.905 de metri patrati de spatii de birouri si 500 de locuri de parcare in complexul de birouri Campus 6 din Bucuresti. Microsoft Romania va demara activitatea in sediul din Campus 6 in al treilea trimestru din 2020.

,,Dupa analiza realizata de JLL, Microsoft a decis sa isi consolideze si extinda activitatile in Romania, in partea de centru-vest a Bucurestiului, o zona care ofera conditii de lucru excelente pentru angajati. Suntem incantati ca am fost implicati intr-una dintre cele mai mari tranzactii de birouri care s-a incheiat in Bucuresti in ultimii 6 ani’’, a declarat Maria Florea, Head of Office la Agency JLL Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont