Microsoft Romania a inchiriat o suprafata de 1.200 metri patrati de spatii de birouri in cladirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville Timisoara, dezvoltat de catre companiile Iulius si Atterbury Europe.

United Business Center 1 constituie cea de-a doua cladire de spatii de birouri finalizata in ansamblul mixt din totalul de sapte. UBC 1 este situata in imediata vecinatate a Iulius Mall Timisoara, are 12 niveluri si o suprafata de 13.000 mp inchiriabili.

Aflat in proces de constructie, Openville va reprezenta una dintre principalele atractii de business si shopping din vestul tarii. Proiectul va include actualul Iulius Mall Timisoara, iar prima sa etapa va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii de bioruri in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville Timisoara se lucreaza la alte doua imobile de spatii de birouri. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje).

Constructia se estimeaza a fi finalizata in ultimul trimestru al anului viitor. In paralel, se lucreaza la noile spatii de retail, la o parcare subterana si la tunelul auto. Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri