Fitbit, producator de wearable device-uri, se va lista joi la Bursa din New York, la un IPO de 20 $/actiune, mai mult decat se estima initial, scrie Wall Street Journal.

Compania va atrage astfel 732 de milioane de dolari, dupa ce si-a marit numarul de actiuni puse la vanzare la 36,6 milioane, de la 34,5 milioane. Compania este astfel evaluata la circa 4,1 miliarde de dolari. Actiunile vor incepe sa se tranzactioneze joi sub simbolul FIT.

Compania este prezenta pe piata din 2007, devenind unul dintre cei mai populari producatori de device-uri purtabile pentru sanatate (bratari, ceasuri, senzori inteligenti). Acum, compania trebuie sa dovedeasca ca poate concura cu giganti precum Apple si Google.

Piata pentru wearables este in crestere. Conform International Data Corp., la nivel global, acest segment care include si Fitbit va ajunge de la 15,4 milioane de unitati livrate in 2014, la circa 52 de milioane de unitati in 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri