Catalin Cosoi, cel care a ocupat temporar aceasta pozitie, se va intoarce in zona tehnica si va prelua coordonarea departamentului Global Cyber Security Inteligence, ce se va ocupa de investigatii in domeniul securitatii cibernetice in stransa cooperare cu organizatii internationale de combatere a criminalitatii, autoritati si centre de raspuns la incidente de securitate.

Francezul Damase Tricart, 42 de ani, va fi responsabil de elaborarea strategiei de comunicare a Bitdefender si va coordona activitatile de PR, Public Affairs, Responsabilitate Sociala Corporativa, continutul si evenimentele globale de relatii publice ale companiei.

Anterior, Tricart a condus timp de opt ani departamentul de marketing din regiunea EMEA al companiei japoneze Trend Micro si a coordonat activitatile de branding corporativ ale firmei. De asemenea, a lucrat alti zece ani in marketing de produs in Europa de Vest pentru compania americana Symantec.

Damase Tricart a studiat vanzari internationale si marketing si este absolvent al Institut Supérieur de Gestion din Paris.