Cu aceeasi suma, clientii pot opta pentru Extra Date M, care include 200 de minute in retelele mobile internationale, 500 de minute si SMS-uri in retelele nationale sau retele fixe internationale si 1 GB trafic lunar.

Pentru un euro in plus, clientii cartelelor preplatite Telekom Romania primesc 200 de minute in retelele mobile internationale, 1.000 de minute si SMS-uri in retelele nationale sau retelele fixe internationale si 1 GB trafic lunar (Extra L). Extraoptiunea Extra XL de 8,95 euro ofera 200 de minute in retelele mobile internationale, 1.500 de minute si SMS-uri in retelele nationale sau retelele fixe internationale si 1,5 GB trafic lunar.

Minutele internationale mobile pot fi utilizate pentru apeluri initiate din Romania catre retelele mobile din urmatoarele tari: Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie si Ungaria.

In premiera pe piata produselor telecom preplatite din Romania, Telekom introduce conceptul de „garantat pe viata”. Activand una din extraoptiunile Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L sau Extra XL in perioada promotionala 25 iunie – 31 iulie 2015, clientii vor continua sa se bucure de aceleasi beneficii, la acelasi pret si dupa incheierea promotiei, de fiecare data cand vor reactiva extraoptiunea aleasa.

Citeste si:

Utilizatorii de cartele preplatite Telekom care folosesc deja una din extraoptiunile de mai sus primesc automat noile beneficii din oferta de vara, din 25 iunie 2015.

Toate extraoptiunile ofera minute si SMS-uri nelimitate in retelele Telekom Romania si trafic nelimitat in aplicatiile WhatsApp si Joyn by Telekom. Traficul national nelimitat in aplicatia WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video.

Utilizatorii cartelelor preplatite Telekom pot comunica nelimitat chiar si fara credit sau o extraoptiune in orice retea, prin aplicatia WhatsApp si in reteaua mobila Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom, in perioada activa a cartelei, care variaza in functie de valoarea de reincarcare.

Afla aici si oferta de vara a Vodafone.