Telekom anunta o oferta speciala de vara dedicata segmentului postpaid rezidential, oferind o combinatie intre roaming gratuit si reducere la cazare, in peste 190 de tari. Persoanele care opteaza pentru activarea sau reinnoirea unui abonament Telekom, in perioada 20 iulie – 6 septembrie 2015 beneficiaza de 100 de minute si 100 MB in roaming gratuit timp de 30 de zile prin extraoptiunea Travel Extra 100. Extraoptiunea se acorda in mod gratuit la prima activare, apoi fiecare reactivare are valoarea de 10 Euro (TVA inclus).

Clientii Telekom beneficiaza de reducere la tarifele de cazare rezervate prin platforma Airbnb. Reducerea este de 30 de Euro pentru o rezervare de o valoare de cel putin 120 de Euro si este valabila 1 an de la data emiterii. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie sa creeze un cont nou pe platforma Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispozitie pe pagina dedicata din site-ul telekom.ro care fac trimitere catre aplicatia de mobil Airbnb si butonul „Creeaza cont”. Ulterior, acestia vor primi codul de reducere pe adresa de e-mail.

Mai mult, in cadrul ofertei de vara Telekom dedicata segmentului postpaid rezidential, clientii pot achizitiona un smartphone Speedsurfer 4G la pretul de 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M. Primul smartphone lansat sub brandul T, Speedsurfer, are un ecran de 4.5” cu rezolutie HD, procesor Quad Core de 1.2 GHz, permite viteze 4G si are o camera foto de 5.0 Megapixeli si functie autofocus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri