Telekom România lanseză un pachet nou de televiziune accesibil 100% online prin intermediul unui dipozitiv Google Chromecast și a platformei Telekom TV.

Dispozitivul Google Chromecast preia conținutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, prin funcția “cast”.

Pentru a folosi Chromecast-ul este nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică și un cont Google activ, necesar configurării inițiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicațiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify).

De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului și fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil. El poate fi utilizat pe orice tip de televizor care respectă condițiile menționate mai sus. Noua ofertă Smart TV Stick este disponibilă începând de astăzi, 6 aprilie, în două variante de preț: la 2 euro/lună (aprox. 10 lei), cu 47 de canale incluse și la 5 euro/lună (aprox. 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni.

Dispozitivul Chromecast este oferit în chirie cu reducere 100% pe întreaga perioadă contractuală.

Clienții care se abonează în perioada 6 aprilie 2020 – 17 mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom beneficiază de 50% reducere din costul abonamentului timp de 6 luni, HBO și HBO GO incluse 12 luni și de oferta Smart TV Stick, fără costuri suplimentare, împreună cu livrarea gratuită la domiciliu a dispozitivului Google Chromecast.

Citeste si:
Sondaj Telekom: ce s-a schimbat în obiceiurile digitale ale românilor
Sondaj Telekom: ce s-a...

Conform rezultatelor unui studiu național* reprezentativ pentru populația digitală, realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania în perioada Februarie – Aprilie 2020:

  • 86% dintre români vor un serviciu de televiziune fără a instala cabluri suplimentare în casă și fără a da găuri în pereți.
  • 83% își doresc un serviciu simplu de configurat, pe care și-l pot instala singuri, fără ajutorul unui technician.
  • 78% vor să își transforme televizorul cu ecran plat într-un televizor Smart, care se poate conecta la Internet.

Totodată, peste 70% dintre români dețin cel puțin două televizoare în casele lor, iar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat și doar 20% sunt smart.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Netflix nu vrea să îți mai ia banii dacă nu te mai uiți seriale
Setari Cookie-uri