Telekom Romania lanseaza o oferta speciala pentru clientii care isi porteaza numarul in reteaua T

Telekom Romania lanseaza un nou pachet promotional adresat clientilor de Voce mobila care doresc sa isi porteze numarul in reteaua Telekom: la activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona 3 device-uri - doua telefoane si o tableta - la un pret special de 99 lei, dar si de a activa o extraoptiune prepaid pe toata perioada contractuala, incarcand cu beneficii un numar prepaid favorit.

Odata cu abonamentul Nelimitat Voce L la un pret de 19,95 euro/ luna (TVA inclus), activat prin portare pe o perioada contractuala de 24 de luni, clientii pot alege extraoptiunea prepaid Reincarcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/ luna (TVA inclus), si pot achizitiona telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2 si Samsung Galaxy Grand Prime, precum si o tableta, la un pret preferential - toate cele trei device-uri cu 99 lei.

Extraoptiunea prepaid se activeaza automat si include 3000 minute si 3000 SMS-uri in reteaua Telekom Romania, 200 minute nationale si internationale catre fix si 50 MB trafic de date. Valoarea extraoptiunii Reincarcare cu beneficii se va regasi pe factura lunara a abonamentului ales.

La aceste beneficii, la abonament se adauga si promotia nationala - cu 50% mai multe minute nationale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) si 50% mai mult trafic de date la super viteza, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

Clientii primesc si doua bonusuri acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute international catre mobil (100 minute/ luna, in primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteza, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5 GB/ luna).

Citeste si:
Samsung inaugureaza noul Samsung Experience Store in Mega Mall
Samsung inaugureaza noul...

Pentru clientii care doresc sa migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute nationale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute nationale/ luna.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri