Operatorii de telefonie mobila din Romania se intrec in oferte pentru clientii existenti, dar si pentru a atrage din publicul concurentei. Iata mai jos cateva dintre ofertele de abonament ale principalilor operatori din tara.

Alegerea ofertelor de abonament este o treaba dificila, mai ales ca acum exista pe piata mai multi operatori de telefonie mobila si fiecare vine cu o gama variata de servicii, pe langa beneficiile standard, cu minute, SMS si internet. Iata mai jos cateva dintre aceste oferte de abonamente.

Oferte abonamente Orange

Abonamentele Orange Me

Sunt 3 optiuni de abonamente dintre care poti alege: Orange Me Start 9, Orange Me Start 14 si Orange Me Start 19
Pe langa minutele si internetul inclus in abonamente, la oricare dintre acestea primesti acces la Orange Cloud, ca sa iti pastrezi toate fisierele intr-un singur loc, asistenta specializata din partea unui Orange Expert in orice Orange shop, ai acces la o platforma online de televiziune, dispui de serviciu de asigurare pentru telefon, modem sau tableta, precum si acces la aplicatia Orange Antivirus pentru Android. Gasesti aici toate abonamentele Orange Me.

Abonament Orange Pro - oferte pentru antreprenori

Antreprenorii se pot bucura de noi abonamente Orange Pro, care pornesc de la 7 euro/luna, dintre care pot alege varianta potrivita activitatii desfasurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, nationale si in roaming, iar in plus, pentru abonamentele incepand cu 14 euro/luna, clientii loiali beneficiaza de preturi speciale la telefonul dorit. Vezi aici toate ofertele pentru abonamentele Orange Pro.

Cu abonamentul Orange Net ai internet 4G, in tara si in roaming in Spatiul Economic European (SEE). In plus, primesti bonus 50% mai mult trafic de internet daca alegi un contract pe 12 sau 24 de luni. Pe langa acestea, in abonamente este inclus Orange TV, cu Go Movie Go Unlimited si acces la canale TV. Vezi aici optiunile pentru abonamentele Orange Net.

Abonamente Telekom - net 4G si minute nationale nelimitat

Tekelom pune la dispozitia clientilor abonamentul Mobil 5 si Mobil 6, si ambele pot fi achizitionate fara perioada minima contractuala. Optiunile de 12 si 16 euro includ - pe langa minute si SMS-uri - roaming 4G si, respectiv, 6G. Aici poti compara beneficiile abonamentelor Telekom.
Telekom pune la dispozitia clientilor si pachetul de servicii fixe cu acces la HBO si HBO GO tot anul, ca sa te poti bucura de cele mai populare seriale. Consulta aici oferta de servicii fixe.

De asemenea, pentru televiziune interactiva, sunt doua tipuri de abonamente la Telekom. Optiunea de 11 euro pe luna iti da acces la pana la 147 canale, dintre care 49 HD si 97 canale TV online cu aplicatia Telekom TV sau pe www.telekomtv.ro. Optiunea de 8 euro vine cu pana la 106 canale, dintre care 22 HD, si 72 canale TV online.

Oferte abonamente Vodafone

Abonamentul standard Smart 11 de la Vodafone costa 11 euro pe luna. Pe langa beneficiile standard de minute, SMS si net 4G, acest abonament mai ofera acces la serviciul Secure Net, unde traficul tau de date este protejat antivirus, antiphising, anti-malware si impotriva website-urilor daunatoare.Toate beneficiile abonamentului pot fi consultate aici.

Pentru abonamentele RED sunt doua optiuni, de 13 si 16 euro. Ambele abonamente ofera nelimitat Social&Chat, video, music, maps si Email. Poti compara cele doua tipuri de abonamente Vodafone aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri